Aziz's DIY onlineblog

Aziz's DIY onlineblog

DIY printontwerpen: doosjes ontwerpen en bedrukken

Austin Alexander

Doosjes... overal kom je deze tegen. Je komt ze in alle formaten tegen. Veel dingen die je online besteld worden in doosjes geleverd. Veel mensen hergebruiken deze doosjes weer. Zij gebruiken deze doosjes om bijvoorbeeld zelf spullen in te versturen of ze bewaren spullen in deze dozen. Als jij zelf doosjes gebruikt is het wellicht een idee om deze te bedrukken, op deze manier kunnen klanten altijd zien dat deze doosjes van jouw bedrijf afkomstig zijn. Wat extra reclame kan nooit kwaad, toch?


Doosjes ontwerpen en bedrukken

Als jij jouw doosjes wilt laten bedrukken, is het belangrijk om eerst goed na te denken over wat er op de doosjes moet komen. Dit kan een foto zijn, maar ook het logo van jouw bedrijf of een slogan is een goed idee. Op deze manier maak je op een simpele manier extra reclame voor jouw bedrijf. 


Hoe doosjes ontwerpen en bedrukken

Je kunt er voor kiezen om zelf de doosjes te bedrukken. Je moet dan wel in het bezit van de juiste apparatuur. Veel bedrijven hebben deze spullen niet, daarom maken zij gebruik van de diensten van een drukker. Dit kan een plaatselijke drukkerij zijn. Hier kan je heel eenvoudig naar toe gaan en uitleggen wat je wilt hebben. Zodra zij alles klaar hebben, kan je alles ophalen en kan je gelijk gebruik maken van de bedrukte doosjes. Een ander alternatief is een online drukker. Vaak is deze goedkoper dan de plaatselijke drukkerij. Je kunt heel makkelijk online doorgeven wat er op de doosjes moet komen te staan. Vaak kan je ook een proefdruk aanvragen, zodat je eerst goed kunt kijken of het resultaat ook het gewenste resultaat. Als dat het geval is, kan je daarna de echte bestelling doen en een aantal dagen later heb je de doosjes in huis en kan je ze gebruiken. 


Redenen doosjes ontwerpen en bedrukken

Naast reclame zijn er nog andere redenen waarom je doosjes kunt laten ontwerpen en bedrukken. Als jij bijvoorbeeld een webshop hebt, heb je heel veel artikelen op voorraad. Als je dan voor elk artikel een aparte doos hebt, met op de doos een foto van het artikel, dan kan je het artikel heel snel vinden en versturen. Dit scheelt veel tijd. Ook kan je doosjes ontwerpen en bedrukken voor relatiegeschenken. Het is altijd leuk om klanten een geschenk te geven wat mooi verpakt is. Je kunt dan jouw logo op de verpakking laten drukken, maar rond de feestdagen kan je hier ook een mooie wens voor het nieuwe jaar op laten drukken. Zo kan je voor diverse periodes in het jaar een andere tekst kiezen. Mogelijkheden genoeg dus! Veel succes!


Delen  

2017© Aziz's DIY onlineblog
Over ons
Aziz's DIY onlineblog

Hey, ik ben Aziz. Welkom op mijn blog. Ik ben een handige klusser en ben sinds 2 jaar mijn woning aan het vernieuwen. Ik doe zo veel mogelijk zelf, eventueel samen met vrienden. In plaats van zelf te zitten knoeien, ga ik vaak op zoek naar een DIY ontwerp online. Dit kan gaan van het maken van kasten, het installeren van een badkamer of het leggen van vloeren. Alles mag hier ter sprake komen. Zelf plaats ik hier regelmatig ervaringen, ontwerpen en foto's online om dit met anderen te delen. Ik wens jullie alvast heel veel leesgenot op mijn blog!

Categorie├źn
Archief
Recente artikelen