Aziz's DIY onlineblog

Aziz's DIY onlineblog

Kartonnen doosjes bestellen: voordelen & mogelijkheden voor ondernemers

Austin Alexander

Het nut van kartonnen doosjes

Veel bedrijven maken voor hun producten gebruik van kartonnen doosjes. Zeker als je kleine spullen verkoopt, die goed in een kleiner formaat doos passen, zijn sterke kartonnen dozen op maat een slimme investering. Je wilt namelijk dat jouw producten, als ze per post worden verstuurd, veilig en compleet aankomen bij je klanten. En wil je die garantie hebben, dan zijn kartonnen dozen die sterk en stabiel zijn een noodzakelijke aankoop. Kartonnen doosjes bestellen via een professionele leverancier, voor scherpe prijzen en in de juiste maten, is dan de perfecte oplossing voor ondernemers.

Kartonnen doosjes bestellen: wat zijn de voordelen hiervan?

Wie kiest voor kartonnen doosjes bestellen voor de verzending van eigen producten, maakt het zichzelf op meerdere vlakken gemakkelijk. Zo kun je de doosjes in de door jouw gewenste formaten en aantallen bestellen. Er is op het gebied van kartonnen dozen namelijk veel variatie mogelijk: van minidozen voor bijvoorbeeld ringen of horloges tot brievenbusdozen voor boeken of groot formaat dozen voor apparatuur en kleding. Voor elk soort bedrijf zijn er oplossingen mogelijk. Naast dit maatwerk is een echte pre van kartonnen doosjes het feit dat je dit verpakkingsmateriaal perfect persoonlijk en stijlvol kunt maken. Verpakkingsmaterialen als enveloppen, dozen en dergelijke zijn een handige manier om sluikreclame mee te maken. Dit doe je door er jouw bedrijfsnaam of logo op te laten drukken. Zo wordt je voor jouw klantenkring herkenbaarder, wat heet vertrouwen voedt. Maar nog fijner is dat jouw pakketjes, of het nu een kartonnen doos is of een bulkverpakking, ook door de vervoerder en andere betrokken partijen wordt gezien. Dat levert veel extra contactmomenten op en meer naamsbekendheid.
Ten slotte is een voordeel van het bestellen van een partij kartonnen doosjes de voordelige prijs waarvoor deze vandaag de dag verkrijgbaar zijn. Zeker als de doosjes in grote hoeveelheden worden aangekocht, ben je als ondernemer relatief goedkoop uit. Daarbij zijn kartonnen doosje natuurlijk ook betaalbaar, doordat deze door de brievenbus kunnen en daarom als brievenpost gerekend worden. Vergeleken met het verzenden van pakketten kun je als (web)winkeleigenaar, ondernemer of zzp'er flink wat verzendkosten besparen.

De mogelijkheden op het gebied van kartonnen doosjes

Qua ontwerp, formaat en vormgeving is er veel mogelijk als je graag kartonnen doosjes zoekt voor jouw bedrijf. Feitelijk is het eenvoudig en zijn nagenoeg alle wensen mogelijk. Belangrijk is hoe dan ook dat je kiest voor doosjes op maat, die sterk zijn en niet bij het minste of geringste uit elkaar vallen. Kies daarom voor kwaliteit. Door meerdere doosjes tegelijk te bestellen, kan de stukprijs omlaag gebracht worden en betaal je niet te veel.  


Delen  

2020© Aziz's DIY onlineblog
Over ons
Aziz's DIY onlineblog

Hey, ik ben Aziz. Welkom op mijn blog. Ik ben een handige klusser en ben sinds 2 jaar mijn woning aan het vernieuwen. Ik doe zo veel mogelijk zelf, eventueel samen met vrienden. In plaats van zelf te zitten knoeien, ga ik vaak op zoek naar een DIY ontwerp online. Dit kan gaan van het maken van kasten, het installeren van een badkamer of het leggen van vloeren. Alles mag hier ter sprake komen. Zelf plaats ik hier regelmatig ervaringen, ontwerpen en foto's online om dit met anderen te delen. Ik wens jullie alvast heel veel leesgenot op mijn blog!

Categorie├źn
Archief